Tilikeskus Isla Ky

Tilikeskus Isla Ky


Yrityksen nimi: Tilikeskus Isla Ky
Osoite: Mäkirinteentie, 15860 Hollola
Puhelinnumero: 0402204330
Sähköpostiosoite: tilikeskus.isla@gmail.com
Kotisivut: www.tilikeskusisla.fi

Esittely

Tilikeskus Isla Ky on tilitoimisto, taloushallinnon ammattilainen ja tarjoaa pienille ja keskisuurille yrityksille palvelua kirjanpidossa, tilinpäätöksessä, veroilmoituksissa ja palkanlaskennassa sekä tarjoaa neuvontapalvelua yrityksen asioita koskien koko Suomen alueella.

Uskomme tarkkaan ja tehokkaaseen työhon ja hyvään työtulokseen.

Tarjoamme kirjanpidon palveluita suomeksi ja englanniksi. Pystymme käsittelemään tositteita myös ruotsiksi, saksaksi, espanjaksi ja ranskaksi.

​Kirjanpito on yrityksen taloushallinnan perusta, ja ammattimainen kirjanpitäjä pitää huolen taloushallinnosta. Teemme kirjanpidon, laskemme arvonlisäveron, tuotamme kuukausi- ja määräaikaisraportit, teemme tilinpäätöksen ja veroilmoituksen, huolehdimme tilintarkastuksesta, neuvomme voitonjaossa sekä teemme pöytäkirjat puolestasi. Suunnittelemme kirjanpidon yrityksen tarpeiden mukaan. Laadimme kuukausittain tuloslaskelman ja taseen sekä Tarvittaessa pää- ja päiväkirjat.

Anna pisteet

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (ääniä: 2, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...
3 arvostelua

  Leena Setälä

  Satu auttoi meitä yrityksen tilinpäätöksien, veroilmoitusten ja viranomaisille tehtävien ilmoitusten kanssa, jotka olivat hieman jälkijunassa. Verovelka saatiin pienenemään 10000 eurosta joihinkin satasiin. Jatkamme asiakkaana. Suosittelen!

  Sanna Virtanen - Lahtelainen yrittäjä

  Nopea palvelu ja asiantunteva kirjanpitäjä! Sain apua niin tulorekisteriasioissa, kirjanpidossa, tilinpäätöksessä ja veroasioissa.

  Maija - yrittäjä

  Hyvä palvelu ja kommunikointi. Ammattitaitoista kirjanpitoa. Suosittelen.

Arvostele, kommentoi tai kerro kokemuksista